Likepersonsamling og årsmøte 27-28 oktober – tema psykisk helse

Velkommen til likepersonsamling og årsmøte 27-28 oktober.

Sted: Quality Airport Hotel på Gardermoen

Tid: lørdag kl 10.00 – lunsj søndag.Denne gangen starter vi samlingen på lørdag formiddag kl 10.00. Det kan jo bety at noen har reist tidlig hjemmefra for å rekke forelesningen, og det er fint dersom vi får tilbakemelding på eventuelle behov for noe å spise når dere kommer. Lunsjen vil bli servert fra kl.13.00 og middag kl 19.00.  

I lunsjen eller på ettermiddagen lørdag er det mulig å benytte hotellets fasiliteter med treningsrom/shuffleboard, Hotellet har skogen som nærmeste nabo med flotte turstier til både sykkel- og løpeturer. Lørdag kveld samles vi til middag og sosialt samvær/erfaringsutveksling. 

Tema for helgen er psykisk helse, med foreleser fra Nasjonal behandlingstjeneste for hørsel og psykisk helse (NBHP). NBHP er et landsdekkende tilbud til hørselshemmede barn og voksne med psykiske lidelser, samt kompetansesenter for hørsel og psykisk helse. Søndag avholdes årsmøte, med påfølgende oppsummering og evaluering av helgen. Vi vil også få en presentasjon av oppholdet på Eidene i august

 

Praktisk informasjon 

Detaljert program for samlingen sendes ut til de som melder seg på ca. en uke før. Utsendelsen vil også inneholde deltagerliste og årsmøtepapirer. Årsmøtepapirene blir også lagt ut her på nettsiden. De som ønsker å få programmet og årsmøte papirene tilsendt på e-post gir beskjed om dette til Brita, men kopi av den aktuelle e-post adressen til Torill.    

Foreningen dekker reiseutgifter og opphold mot en egenandel på kr. 300,- per person.

Det er bindende påmelding innen mandag 1 oktober, da foreningen må dekke utgiftene for avbestilling som gjøres senere enn 1 oktober.

Informasjon om ønsket reisemåte og tidspunkt sendes Brita på  e-post brita.warrio@online.no i forbindelse med påmelding. Det samme gjelder eventuelle allergier osv.  

 Det er en forutsetning at de som melder seg på har betalt medlemskontingenten for 2018 før påmelding til samlingen.  

 

For påmelding og eventuelle spørsmål:

Torill Gullvik 

Tlf: 90 89 19 14                   

tgullvik@gmail.com 

 

Med vennlig hilsen 

Styret i FNDB avdeling døvblindfødte

 

Informasjon fra hotellet

Kontakt info: telefon 63 92 61 00 

e-post: q.gardermoen@ choice.no 

 

 Parkering 

Hotellet har 300 parkeringsplasser inkludert 10 HC-plasser og 20 ladeplasser for elbil. Parkeringen er regulert av One Park. Shuttlebuss tur/retur Gardermoen stopper rett utenfor inngangen til hotellet. Ta kontakt med resepsjonen for rutetider og priser.  

Pris: 36,- per. time og 130,- per. døgn. 

Trening 

Vårt splitter nye treningsrom er åpent fra 06:00 – 22:00. Bruk romnøkkelen din for adang. Du kan også ta deg en løpetur på en av de mange turstiene som finnes rett bak hotellet. Om sommeren er det fint å bade i Nordbytjernet som ligger kun 5 min gange fra hotellet.  

Gratis Wifi 

Hos oss kan alle nyte gratis trådløst internett. Nettverket heter Choice-guest – passord trengs ikke.  

Dyrevennlig 

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Airport Hotel Gardermoen er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 NOK per besøk. (betales av den enkelte). Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.